Zoek & Boek

Een unieke oplossing voor meer gasten

Bezoekers willen het NU weten: wat is er beschikbaar en wat kost het? Geef de gast van morgen de tool die hij wil: de TenZer Zoek & Boek oplossing. Een uniek concept geschikt voor meerdere reserveringspakketten en modulair op te bouwen.

Zoeken en boeken is niet nieuw, maar wij zagen ruimte voor verbetering. Simpelweg om te zorgen dat het de recreatieondernemer meer gaat opleveren: meer gasten. Daarbij staat de bezoeker bij ons centraal én helpen we de bezoeker verder zoals de receptioniste dat ook zou doen. Namelijk doorvragen naar de wensen en alternatieven bieden indien er geen beschikbaarheid is.

Een gemiddeld reserveringsprogramma is geschikt voor een smartphone, maar niet altijd even gebruiksvriendelijk. Dat kon beter volgens ons. Op een klein scherm wil de bezoeker snel weten wat er beschikbaar is, wat het kost en makkelijk reserveren. Een uitdaging waar wij de oplossing voor hebben gevonden. Een aparte Zoek & Boek oplossing voor de smartphone.

Even voorstellen: de TenZer Zoek & Boek oplossing:

  • Speciale Zoek & Boek oplossing voor de smartphone
  • Toont alternatieven op basis van beschikbaarheid
  • Alle arrangementen overal in beeld en direct boekbaar
  • Prijstabellen in de website zijn gekoppeld aan de software: de prijzen online zijn altijd up-to-date
  • Eenvoudig een lastminute of arrangement aanmaken
  • Te koppelen aan diverse reserveringssytemen waaronder Tommy Bookingssupport, Vacanselect, etc. 

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die onze Zoek & Boek oplossing biedt. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een gratis demo aanvragen, neem dan contact met ons op.

.