NIEUW: de VakantieApp

dé app voor de recreatiebranche

NIEUW: de VakantieApp

dé app voor de recreatiebranche

De VakantieApp is een absolute must-have voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en B&B’s. Waarom? Simpel, de VakantieApp is een app speciaal voor je gast! Niet alleen in aanloop naar zijn/haar vakantie, maar ook tijdens de vakantie en na de vakantie kun je zo eenvoudig in contact blijven met je gast. Gasten kunnen hier informatie lezen, het animatieprogramma bekijken, broodjes bestellen, inchecken en nog veel meer. En wil je graag iets onder de aandacht brengen? Stuur ze dan een pushbericht.

In de VakantieApp staat de vakantiepret centraal, uiteraard volledig in je eigen huisstijl. Of je nu alles in het roze wilt tonen of een foto op de achtergrond, (bijna) alles kan.

Je eigen app in alle Appstores

Wij melden je VakantieApp aan in de appstores. Gasten kunnen dus naar de Playstore of Applestore gaan, zoeken op jouw naam en vinden dan direct jouw app! De VakantieApp is namelijk géén containerapp, maar een 100% app op je eigen naam. 

“Met de VakantieApp heb je altijd je eigen app in de appstore“

Alle informatie in 1 app

In de VakantieApp vind je alle informatie op één plek. En het leukste is, je kunt de app helemaal naar wens invullen! Wil je na verloop van tijd informatie toevoegen? Geen enkel probleem, je kunt eenvoudig inloggen en zelf de informatie toevoegen. Hou je van een beetje gemak, dan kun je het natuurlijk ook aan ons uit besteden, maar dat is aan jou.

Standaard inbegrepen in de VakantieApp:

  • Eigen invulling design
  • Onbeperkt aantal pagina’s en fotoboeken
  • Tonen van de openingstijden in één overzicht
  • Tonen van de openingstijden bij specifieke faciliteiten zoals het zwembad
  • Tonen van een plattegrond van het vakantiepark
  • Tonen van Google Maps bij eropuit mogelijkheden
  • Tonen van het weerbericht van vandaag en morgen

Standaard is de VakantieApp dus al erg compleet. Wil je graag extra functionaliteiten? Dat kan! Wij hebben de App zo ontwikkeld dat je de App kunt upgraden of downgraden. Zo betaal je dus alleen voor de functionaliteiten die je ook daadwerkelijk gebruikt. Best ideaal!

Extra functionaliteiten

Voor de VakantieApp zijn diverse handige functies ontwikkeld:

Meer weten? Bel:0341-751752
Informatie aanvragen

Informatie aanvragen