Marketingplan

Waar zitten de kansen en mogelijkheden

marketingplan

Wat is jouw plan?

Waar zitten de kansen en mogelijkheden

“Een marketingplan hebben wij niet nodig, want dat is alleen voor hele grote bedrijven”. Maar is dat wel zo? Wanneer heb je voor het laatst kritisch gekeken naar alle kansen en mogelijkheden in de markt, de trends en je positie ten opzichte van de concurrent? Deze punten komen onder andere aan bod in een marketingplan en zijn voor iedere ondernemer waardevol, groot én klein.

Laat TenZer je helpen bij je marketingstrategie. Waarom? Simpelweg: dat is onze specialiteit! Dagelijks zijn wij bezig met alle trends op het gebied van online marketing én recreatie. Daarbij kijken wij objectief naar wat de kansen en mogelijkheden zijn voor je recreatiebedrijf. En dat kan je heel veel opleveren! Meer boekingen, meer omzet, verandering van de doelgroep en rust in de organisatie om maar een paar voorbeelden te noemen. Wil je graag een keer sparren over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • Altijd persoonlijk contact met een vast contactpersoon
  • Wij kijken verder dan alleen het genereren van clicks
  • Wij streven naar meer boekingen!
  • Ruim 25 jaar ervaring in de recreatiebranche

“Je wilt niet alle gasten, je wilt alleen de allerleukste die passen bij je bedrijf! Daar kunnen we je bij helpen.“

De vakantie van jouw ideale gast

Hoe ziet die eruit?

De zoektocht naar een vakantie begint online. En daar begint jouw eerste uitdaging: want hoe word je zichtbaar bij de gast die jij wilt? Want je wilt natuurlijk niet alle gasten, je wilt alleen de allerleukste! Dus dé grote vraag: wat heb je te bieden en wie is je ideale gast? Ok, check.

En dan begint uitdaging 2: je concurrent heeft een goede reputatie. Maar wie is je concurrent eigenlijk, wat doet die, welke marketingstrategie wordt er gehanteerd en waarom is deze beter? Ok, check.

Uitdaging 3: versla je concurrent! Met een goede strategie kun je dé gast krijgen die bij je bedrijf past. Gelukkig hoef je deze uitdagingen niet alleen aan te gaan, wij kunnen je daarbij helpen.

Een goede marketingstrategie

Om te zorgen dat een potentiële gast ook daadwerkelijk gast wordt, gebruikt TenZer het SEE-DO-THINK-CARE-model van Google. Een marketingstrategie waarbij de klantbeleving centraal staat. En laat beleving nou net één van de belangrijkste aspecten van de recreatiebranche zijn! Voordat de potentiële gast een gast wordt (en blíjft), doorloopt hij of zij een aantal fasen van de customer journey. Bij elke fase kunnen wij jou als recreatieondernemer helpen om ervoor te zorgen dat je de gast vindt die bij je past én die later weer terugkomt.

Mariëlle gaat 4x per jaar op vakantie See

See

Let's SEE: vind de gast die bij je past!

Zien en gezien worden, dat is eigenlijk waar het in de SEE-fase om gaat. Men is misschien nog niet met de vakantie bezig, maar het is nu al van belang dat ze ontdekken wat de mogelijkheden zijn op jouw recreatiebedrijf. De uitdaging is om díe gast te vinden die bij je past. TenZer kan je daarbij helpen. Door de juiste strategie, doelgroep en boodschap te formuleren vind je de gast die wél bij je past.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Mariëlle gaat 4x per jaar op vakantie See
Mariëlle denkt na over haar volgende vakantie Think

Think

THINK about it: overtuig je bezoeker!

De gast van morgen is zich aan het oriënteren en op zoek naar een vakantiebestemming. Overtuig hem of haar dat ze bij jou moeten zijn! Laat zien wie je bent en vertel wat ze willen weten. De bedrijfssfeer moet op je website al te proeven zijn; de vakantie begint namelijk thuis! Als er íets is waar wij goed in zijn, dan is het wel het vertalen van de sfeer in het bedrijf naar je website.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Mariëlle denkt na over haar volgende vakantie Think
Mariëlle is klaar om te boeken Do

Do

Yes, I DO: zorg dat ze boeken!

Je toekomstige gast denkt “Ja, ik wil”, dus maak het ze zo gemakkelijk mogelijk! Een gebruiksvriendelijke website met eenvoudige Zoek & Boek oplossing zorgt dat je gast niet alleen “I will” denkt, maar ook “I DO”. De Zoek & Boek oplossing van TenZer zorgt aantoonbaar voor meer boekingen en een hoger rendement op de website.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Mariëlle is klaar om te boeken Do
Mariëlle gaat op vakantie naar het zonnige Zweden! Care

Care

I CARE: investeer in gasttevredenheid

Een tevreden gast is goud waard! Een tevreden gast komt niet alleen vaker terug, maar geeft vaak ook meer uit. Gastvrijheid is wellicht jullie vakgebied, maar waar wij goed in zijn is die tevreden gast vast houden en opnieuw gast te laten te worden.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

Mariëlle gaat op vakantie naar het zonnige Zweden! Care

Marketingplan en advies

Wat kunnen we voor je betekenen?

Marketingadvies is het begin van een goede gestructureerde aanpak van al je marketingactiviteiten. Indien je dat wenst kunnen we deze activiteiten ook voor je uitvoeren. Van een geoptimaliseerde website tot Google Ads campagne, van e-mailmarketing tot een Zoek & Boek oplossing. Online marketing is onze specialiteit, dus laat ons je helpen door te doen waar we goed in zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Boek nu een succes arrangement!

en laat je volleding ontzorgen op het gebied van online marketing!

tenzer_icon

Meer weten? Bel:0341-751752
Neem contact op

Informatie aanvragen