Een nieuwe website laten ontwikkelen

De weg naar meer bezoekers en meer boekingen

mobile2

Een nieuwe website laten ontwikkelen

De weg naar meer bezoekers en meer boekingen

Je website is je digitale receptie. Een bezoeker beslist binnen 3-7 seconden of hij of zij überhaupt verder kijkt of de website verlaat. Oftewel, de website moet dát uitstralen waardoor men denkt “daar wil ik meer over weten, dat is leuk!” of liever nog “ik wil direct boeken”. Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk, die moet dus perfect zijn.

TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor de recreatiebranche waarbij de beleving op het bedrijf wordt vertaald naar online. Maar, misschien nog wel veel belangrijker, wij zijn gefocust op meer bezoekers, meer boekingen en dus meer gasten. Want zeg nou zelf, een website moet onder de streep wat opleveren!

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

 • Persoonlijk contact en sparringspartner
 • Meer dan 25 jaar ervaring in de recreatiebranche
 • Advies wat past bij jouw onderneming
 • Wij streven naar meer boekingen
 • De website wordt afgestemd op jouw doelgroep en vakantieaanbod
 • De website is altijd op alle apparaten goed zichtbaar en 100% responsive
 • Je wordt helemaal ontzorgd en hoeft enkel input aan te leveren
 • Optimale service, ook in het weekend en nä oplevering
 • Zoek & Boek oplossing die kan koppelen met Tommy, Tibos, Stratech en Recronizer

“Een recreatieondernemer is gespecialiseerd in gastvrijheid, maar wij weten alles van online marketing voor recreatiebedrijven: online gastvrijheid!“

Groot of klein...

Voor iedereen een passende oplossing

Of je nu een website wilt laten ontwikkelen voor een mini-camping, (middel)grote camping, vakantiepark of groepsaccommodatie, wij bieden iedereen een passende oplossing. Wil je een website met een zoek & boek oplossing of reserveringsformulier, in 1 taal of meertalig, strak design of juist uitbundig, alles is mogelijk.

Populaire oplossingen van TenZer speciaal voor de recreatiebranche:

 • Zoek & Boek oplossing ontwikkeld door TenZer die kan koppelen met de software op de receptie (bijv. Tommy Booking Support, Stratech, Reconizer of Tibos)
 • Naadloze integratie van online boeken
 • Koppeling met Zoover of Google zodat de reviews op je website worden getoond
 • Zoekfunctie voor platforms van samenwerkingsverbanden

Kansen en mogelijkheden

Wil je weten waar jouw kansen op gebied van marketing liggen, een frisse blik op de cijfers van Analytics of keer sparren over de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

Hieronder kun je alles lezen over onze werkwijze, visie en expertise. Maar wil je liever gewoon een keer persoonlijk kennis maken, bel ons dan op 0341-751 752 en vraag naar John of Mariëlle. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze kracht

Laat ons doen waar we goed in zijn

In principe kan iedereen een website ontwikkelen. Er zijn genoeg standaard templates en tutorials om iets moois te maken. Maar een goede website bouwen is een vak apart. Vergelijk het met de winterbanden van je auto. Iedereen kan in principe een band vervangen, maar voor het verwisselen van de winterbanden ga je toch naar de garage.

Waar onze kracht zit, is onze kennis van de branche. We volgen de trends, weten wat er leeft en speelt en hoe je de beleving op het bedrijf kunt vertalen naar een website. Heel kort door de bocht: elk hotel verhuurt een kamer met een bed, maar de beleving is nergens gelijk. Die unieke kenmerken zorgen voor dé unieke beleving en zijn van groot belang om online te promoten. Alleen zo kun je in contact komen met de gast die jij graag wilt.

Een ontwerp is bij ons dan ook altijd uniek; het is dus niet mogelijk dat je concurrent exact dezelfde website heeft als jij maar dan met andere foto’s. En wat ook erg prettig is, wij nemen je alle zorgen uit handen we vullen de website, zetten de website live, stellen de e-mail in, alles wordt voor je geregeld.