Back in Business met een Direct Boeken oplossing

De strategie: snel en simpel boeken

De strategie: snel en simpel boeken

Uit onderzoeken is gebleken dat vorig jaar ruim 75% van de vakanties online werd geboekt. Let wel, voor groepsaccommodaties en kampeervakanties geldt veelal dat persoonlijk contact gedurende het boekingsproces gewenst is omdat het deels maatwerk betreft. Echter geeft dit percentage wel aan dat consumenten dus graag online willen weten wat er beschikbaar is en wat het kost. En dat willen ze NU weten. Een gebruiksvriendelijke online boekingstool is dus een absolute must have!

De oplossing: de direct boeken oplossing van TenZer

TenZer is geen softwareleverancier, dat laten we graag aan de specialisten over. Wij zijn online marketeers en weten wel alles van het online (boekings)gedrag van consumenten. Daarom hebben wij een online boekingstool ontwikkeld die kan koppelen met onder andere Tommy Booking Support.

Zonder al te technisch te worden: op basis van de prijzen en beschikbaarheid vanuit Tommy kunnen wij op een gebruiksvriendelijke wijze een bezoeker laten zoeken en boeken binnen het aanbod.

Wat kunnen wij voor je betekenen

Het enige wat we nodig hebben is een inlog van Tommy, je website en toegang tot de server waar je website wordt gehost. Wij zorgen verder dat alles wordt geregeld.

De voordelen van Direct Boeken module van het Back in Business pakket:

  • Altijd up-to-date prijzen op je website
  • Eenvoudig prijzen en beschikbaarheid opvragen
  • Een online prijslijst is niet meer nodig
  • Naar wens kan de module (in de toekomst) worden uitgebreid met een Zoek & Boek oplossing, prijsmatrix of arrangementenmodule

Wat zijn de kosten

De kosten voor de direct boeken module zijn opgebouwd uit 2 onderdelen:

  1. Setup van een account en implementatie in de website
  2. Jaarlijkse hosting en onderhoud van de module

Maak het je gast gemakkelijk en kies voor de Direct Boeken oplossing: snel & simpel online boeken! Neem contact met ons op voor een passend aanbod.

Bestel nu je Back in Business pakket

Het Back in Business pakket is special samengesteld om nu rondom de coronacrisis zo snel mogelijk weer online zichtbaar te zijn en ook zo snel mogelijk meer boekingen te genereren. Er is geen tijd te verliezen, het is tijd voor actie!

Meer weten of direct in actie komen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct gebruik maken van het aanbod? Neem dan even contact met ons op. We zorgen dat het direct voor je wordt geregeld. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0341-751752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..