Meer bezoekers

De weg naar meer gasten

Meer bezoekers

De weg naar meer gasten

Een website is een investering die simpelweg onder de streep wat op moet leveren. Dat kan bijvoorbeeld zijn een reservering, contactaanvraag of nieuwsbriefinschrijving. Om ervoor te zorgen dat de website wat op gaat leveren is het van belang dat er bezoekers komen op de website. Hiervoor kunnen diverse kanalen worden ingezet, te denken aan zoekmachine optimalisatie, Adwords of Facebook campagnes, e-mailmarketing et cetera. TenZer kan je hierbij helpen.

Begin met een goede basis

Los van de in te zetten kanalen is het van belang dat de basis goed is: de website. De website is het fundament van alle marketingactiviteiten. Of je nu een brochure verspreidt waarin de website wordt vermeld, een nieuwsbrief stuurt, adverteert in bladen of op tv, of mensen horen via kennissen je naam, ze zullen altijd eerst naar je website gaan meer informatie te lezen. Wanneer de basis goed staat kun je diverse kanalen in gaan zetten om meer bezoekers naar je website te trekken.

Teksten schrijven

Een goede tekst schrijf je allereerst voor je bezoeker, maar ook voor Google. Maar wat is een goede tekst? Een tekst moet antwoord geven op de vragen die bezoekers hebben: wat heb je te bieden en wat kan een gast verwachten. De antwoorden op deze en andere vragen dienen de bezoekers te overtuigen en aan te zetten tot actie. Bijvoorbeeld contact opnemen of reserveren.

Goede teksten overtuigen niet alleen de bezoekers, maar ze overtuigen ook Google om de website aan te bevelen in de zoekmachine. Een win – win situatie.

TenZer kan zoekmachine vriendelijke en overtuigende teksten voor je schrijven. Daarbij kijken wij vooraf goed naar het doel van de pagina, de doelgroep, het onderwerp en op welke termen de pagina gevonden dient te worden. Op basis van deze analyse gaat de tekstschrijfster aan het werk.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een intensief traject waarbij wij naar een heleboel factoren kijken. Bijvoorbeeld de techniek moet goed zijn. Denk aan een snelle server, snelle laadtijd en de website moet geschikt zijn voor mobile.

Daarnaast moet de inhoud antwoord geven op de vragen die de bezoekers hebben. Hiervoor zijn goede zoekmachine vriendelijke en overtuigende teksten van belang.
Tenzer kan je helpen een website beter vindbaar te maken. Hierbij gaan we een samenwerking van minimaal 1 jaar aan waarbij wij vooraf een plan van aanpak maken specifiek voor jouw website.

Google Adwords (SEA)

Wanneer je snel veel meer bezoekers op je website wilt hebben, dan adviseren wij een Adwords campagne op te starten. Bij een dergelijke campagne adverteer je bij Google en kom je bovenaan of helemaal onderaan de zoekresultaten te staan.

Belangrijk bij een Adwords campagne is dat je vooraf een duidelijk plan van aanpak maakt. Wat is het doel, wie wil je bereiken en wat mag het kosten. Je wil immers dat de advertenties alleen aan de juiste doelgroep wordt getoond. Wanneer iemand zoekt op “huis bouwen” heeft het uiteraard geen zin om een advertentie te tonen voor een vakantie. Of wanneer je doelgroep families met kinderen onder de 10 jaar betreft, heeft het ook weinig zin om de advertentie te tonen aan ouderen. Op zich logisch, maar het moet wel allemaal afgekaderd en ingesteld worden.

Wij kunnen je volledig begeleiden wanneer je een Adwords campagne wilt starten. Wij lopen stap voor stap alles door en maken een duidelijk plan van aanpak. De daadwerkelijke campagne wordt uitgevoerd door onze Adwords partner. Zij zijn officieel Premier Google Partner, het hoogst haalbare bij Google op gebied van partnership. Zij weten alles van Google en samen kunnen wij je dan ook de beste kennis en expertise bieden.

Social media

Social media wordt steeds belangrijker, waarbij Facebook, Whatsapp en Instagram de belangrijkste mediakanalen zijn. Inmiddels heeft Facebook ruim 10 miljoen gebruikers, waarvan 7,5 miljoen gebruikers dagelijks actief zijn. Dé plek dus om als recreatiebedrijf goed zichtbaar te zijn. Facebook maakt het mogelijk om je te presenteren op je eigen pagina, berichten te posten, maar ook om te adverteren.

TenZer kan je daarbij helpen je zichtbaarheid op Facebook te vergroten door het aanpassen van je profiel en posten van berichten en/of advertenties.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.