Back in Business informatievoorziening

De strategie: blijf in contact met je gast

De strategie: blijf in contact met je gast

Elke regio heeft zijn eigen invulling gegeven aan de regelgeving omtrent corona. Waar Zeeland volledig op slot zit, mag men in Noord Nederland nog gewoon kamperen maar moeten enkel de openbare gebouwen gesloten worden. Een consument weet onderhand niet meer wat er nou wel of niet mag. Aan jou de uitdaging om je gast goed te informeren!

Tip: hou persoonlijk contact met je gast. Snel reageren op e-mails en telefonisch goed bereikbaar zijn is een absolute must.

De oplossing: coronabeleid met pop-up melding

Gasten en potentiele gasten hebben bijna allemaal dezelfde vragen:

  • Mag ik vakantie komen vieren
  • Welke faciliteiten zijn geopend
  • Kan ik mijn vakantie omboeken
  • Kan ik annuleren en krijg ik dan mijn geld terug

Zorg dat je op je website overzichtelijk antwoord geeft op de meest gestelde vragen.  

Uiteraard is het wel belangrijk dat een bezoeker niet hoeft te zoeken naar de informatie, maar direct wordt geattendeerd op het beleid. Daar kan een pop-up bij helpen. Een pop-up zorgt ervoor dat een bezoeker de eerste keer dat hij/zij de website bezoekt een melding in beeld krijgt omtrent de corona maatregelen. Simpel, snel en effectief.

Tip: zijn de maatregelen veranderd? Pas dit dan ook spoedig aan op je website; hou je website up-to-date.

Wat kunnen wij voor je betekenen

We hebben een basis gemaakt met de meest gestelde vragen als het gaat om het coronabeleid. Deze kunnen we samen afstemmen op jullie eigen situatie. We zorgen dat de pagina vervolgens in je website wordt aangemaakt en installeren een pop-up.

De voordelen van een pop-up:

  • Wil je de informatie aanpassen? Dat kan! Je kunt eenvoudig de website aanpassen zoals je gewend bent
  • Wil je de pop-up inzetten om straks een arrangement onder de aandacht te brengen? Geen probleem, kwestie van tekst aanpassen
  • De module is flexibel inzetbaar, ook op een later moment voor andere doeleinde

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

Bestel nu je Back in Business pakket

Het Back in Business pakket is special samengesteld om nu rondom de coronacrisis zo snel mogelijk weer online zichtbaar te zijn en ook zo snel mogelijk meer boekingen te genereren. Er is geen tijd te verliezen, het is tijd voor actie!

Meer weten of direct in actie komen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct gebruik maken van het aanbod? Neem dan even contact met ons op. We zorgen dat het direct voor je wordt geregeld. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0341-751752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..