Zoek & Boek op de Zuil

Contactloos zoeken, boeken en inchecken

Zoek & Boek op de Zuil

Contactloos zoeken, boeken en inchecken

zoekenboekEenvoudig zoeken en boeken op een zuil bij de entree van je camping of vakantiepark? Het is mogelijk met de nieuwe Zoek & Boek op de Zuil oplossing van TenZer! Een perfecte oplossing waarbij een gast geheel contactloos kan inchecken.

Een gast kan bij aankomst zoeken & boeken binnen het aanbod op de zuil en direct de gewenste plek of accommodatie reserveren. Vervolgens kan de reservering via iDeal worden betaald en kan de gast doorrijden naar de plek.

Daarom kiezen onze klanten voor Zoek & Boek

  • Volledige contactloos boeken op de zuil
  • Voorkeurslocatie mogelijk (zoeken op de plattegrond)
  • Meertalig voor Engels, Duits, Frans en andere talen
  • Boeking direct in Tommy Booking Support verwerkt
  • Betaling via Ideal
  • Koppeling met kentekenherkenning slagboom mogelijk
  • Volledige gekoppeld aan onze Zoek & Boek oplossing

Tommy en Zoek & Boek van TenZer sluiten naadloos op elkaar aan

TenZer ontwikkelt zelf geen reserveringssoftware, dat laten we graag aan de specialisten over. Wij focussen ons enkel en alleen op de online oplossing waarbij wij sturen op rendement. Daarbij zijn wij continu aan het monitoren hoe we het proces kunnen optimaliseren om meer boekingen te realiseren. 

Deze Zoek & Boek oplossing is volledig gekoppeld aan de reserveringssoftware van Tommy. Je hoeft je prijzen en beschikbaarheid dus maar op 1 plek bij te houden. Doordat dezelfde module ook kan worden geplaatst op je website, kunnen bezoekers ook hier zoeken & boeken zonder dat je kans loopt op dubbele boekingen. Immers, alles wordt centraal aangestuurd vanuit de beschikbaarheid in Tommy.

Ontdek de TenZer Zoek & Boek oplossingen

en ontvang ook meer boekingen en gasten!

tenzer_icon

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Wij kunnen er uren over vertellen, pagina’s tekst erover schrijven en vele plaatjes tonen, maar eigenlijk kun je het beste zelf ervaren wat onze Zoek & Boek-oplossing kan. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met John van Slooten op telefoonnummer 0341 - 751 752.

Meer weten? Bel:0341-751752
Neem contact op

Nieuwsgierig geworden?