Uw website is uw digitale entree

Ruim 95% van de mensen begint hun zoektocht naar een vakantie online. Uw website is hiermee uw digitale entree geworden. Het is niet alleen belangrijk dat uw website visueel aantrekkelijk en vindbaar voor Google is, maar ook dat de bezoekers op uw website doen wat u wilt: reserveren!

TenZer ontwikkelt websites met beleving

Binnen 4 tot 7 seconden bepaalt een bezoeker of de website past bij zijn of haar wensen. Het is dan ook van groot belang dat de aandacht van de bezoeker direct getrokken wordt. TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites waarbij de beleving van uw bedrijf centraal staat. De vakantiepret begint immers al thuis. Samen met u realiseren wij een website die uw potentiële gast kan overtuigen.

Een website die u bezoekers oplevert

Een website is een investering in nieuwe gasten. Een mooie website die geen reserveringen oplevert, daar heeft u niets aan. Wij hebben dan ook een sterke focus op rendement: meer reserveringen en contactmomenten. Een bijkomend voordeel is dat een website van TenZer een goede invloed heeft op de vindbaarheid in Google.

100% maatwerk en altijd responsive

Elk recreatiebedrijf is uniek en daarom zijn onze websites dat ook. Vooraf bepalen we het doel van de website en analyseren uw doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we een structuur en op basis daarvan wordt een unieke en responsive website gemaakt, passend bij uw doelgroep.

Wij tonen waar u goed in bent

Zoals gezegd, elk recreatiebedrijf is uniek. Uniek door de ligging, de faciliteiten maar ook de sfeer van het bedrijf. Deze unieke eigenschappen moeten optimaal in uw website getoond worden. Daar komt de kennis en expertise van TenZer bij van pas. Ons team bestaat uit specialisten en recreatiedeskundigen. Wij weten waar we het over hebben.

Aantal bezoekers
+ %
Aantal boekingen
+ %
Kosten per boeking
- %

Wat TenZer voor u kan betekenen

website ontwikkeling

Uw website is uw digitale entree

Ruim 95% van de mensen begint hun zoektocht naar een vakantie online. Uw website is hiermee uw digitale entree geworden.

TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelingen van websites waarbij de beleving op uw bedrijf tot uitdrukking komt op uw website. De vakantiepret begint immers al thuis!
Website optimalisatie

Website optimalisatie

Aangezien de zoektocht naar een vakantie online begint, is het van essentieel belang dat u niet alleen gevonden wordt op internet, maar ook wilt u dat uw bezoekers doen wat u graag wilt: reserveren!

TenZer kan uw (bestaande) website optimaliseren voor de zoekmachine met als doel het behalen van een hoger rendement. Meer bezoekers, meer contactmomenten en meer reserveringen.
5

Online marketing

Met een goed marketingplan kunt u veel tijd en kosten besparen. Wanneer u een duidelijke strategie hebt bepaald kunt u stapsgewijs invulling gaan geven aan de diverse marketingactiviteiten die u ook echt wat op gaan leveren.

TenZer kan u adviseren en (onderdelen van) de marketingactiviteiten uit handen nemen, zoals het schrijven van een nieuwsbrief.
5

Dé online recreatie oplossingen

TenZer biedt maatwerkoplossingen speciaal voor de recreatiebranche. Zo kunnen wij alle online reserveringssoftware volledig in huisstijl integreren in uw website. Maar ontdek ook onze nieuwe zoek & boek module.

Zoover recensies zijn belangrijk of u dit nu wilt of niet. De module van TenZer maakt het mogelijk om de recensies binnen uw site te tonen. Zo houdt u de bezoekers aan boord en kunnen ze na het lezen van de recensie direct online reserveren.

Referenties

referentie drenthe campings
referentie norgerberg
referentie camping diever1
referentie hof van renesse
referentie zwanemeer
referentie hondsrug
referentie rozenhof
referentie marinushoeve

Daarom TenZer

Online recreatie specialist

Onze websites worden letterlijk ontworpen voor en door recreatieondernemers. TenZer focust zich volledig op de recreatiebranche. Doordat alleen specialisten betrokken zijn bij het team van Tenzer, kunnen wij u optimaal adviseren.

Bewezen succes

TenZer is op verschillende gebieden succesvol. Door ons ontwikkelde en geoptimaliseerde websites behalen zeer goede resultaten. Wij wijten ons succes mede aan het goede contact met onze klanten. TenZer werkt namelijk niet voor u, maar met u.

Meer dan 20 jaar ervaring

TenZer heeft het beste uit twee werelden. Wij weten onze ervaring in de recreatiebranche namelijk perfect te combineren met onze kennis van het internet. Hierdoor kunnen wij ons niet alleen inleven in uw situatie, maar kunnen wij u ook optimaal adviseren.

jm

TenZer, een team met enkel specialisten

John en Mariëlle van Slooten zijn het gezicht van TenZer. Samen met een team aan externe specialisten zorgen wij dagelijks voor optimale service en kwaliteit. Wij vormen een hecht team met onze ontwerpers, tekstschrijvers & programmeurs en hebben alle kennis in huis om u volledig te ontzorgen.

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij niet alleen denken vanuit de ondernemer, maar vooral de gast centraal zetten. Of wij nu een website ontwikkelen, een website optimaliseren of andere online marketing activiteiten uitvoeren, van belang is dat uw potentiele gast reserveert of contact met u opneemt.

Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring binnen de recreatiebranche. Als dochter en schoonzoon van een recreatieondernemer weten wij als geen ander wat er leeft en speelt op een recreatiebedrijf. Deze kennis gebruiken wij om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

TenZer, dé online specialist voor de recreatiebranche