0341 - 751 752

Zoekmachine optimalisatie

Haal meer uit je website

Het hebben van een goede website is stap 1. Van belang is dat deze investering ook wat op gaat leveren, zoals een contactmoment, nieuwsbriefinschrijving of reservering. Om dit te bereiken is het van groot belang om kwalitatief hoogwaardige bezoekers te krijgen op je website. 10.000 bezoekers per dag is een goed begin, maar als ze niet doen wat je wil, dan levert het onder de streep niets op.

Zoekmachine optimalisatie: laat TenZer je adviseren

Met zoekmachine optimalisatie gaan we de zoekmachine vriendelijke teksten die geschreven zijn structureel optimaliseren, uitbreiden en analyseren. Zoekmachine optimalisatie bevat een breed scala aan activiteiten die bijdragen aan een geoptimaliseerde website, waaronder:

  • Optimalisatie teksten
  • Optimalisatie techniek
  • Doorklik verhogen naar je website
  • Analyse en bijsturen

Dit alles met als doel om hoger in Google naar voren te komen, een betere online zichtbaarheid te creƫren en dus meer bezoekers te genereren naar je website.

Uiteraard begint het met een goed plan van aanpak. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het bedrijf en het aanbod, maar ook de trends in de recreatiebranche. Door in te spelen op de wensen en behoeften van de consument haal je meer rendement uit je website: meer bezoekers, meer gasten.

Meer informatie

Wil je een concreet advies of meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.