Online marketing voor campings

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Online marketing voor platformen & samenwerkingsverbanden

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

TenZer is gespecialiseerd in online marketing voor grote platformen van samenwerkingsverbanden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een website, de lancering van een social media campagne of het versturen van een nieuwsbrief, wij kunnen je volledig ontzorgen.

TenZer is dé online specialist voor de recreatiebranche. Wij werken enkel voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en andere recreatie gerelateerde bedrijven in binnen- en buitenland. Wij weten als geen ander wat er leeft en speelt in de branche, wat de trends zijn en waar de kansen en mogelijkheden liggen op gebied van marketing voor campings.

Speciaal voor grote platformen & samenwerkingsverbanden:

  • Zoeken binnen het totale aanbod
  • Zoek & Boek oplossing gekoppeld aan Tommy

Zoeken binnen het totale aanbod

Wanneer op het platform meerdere recreatiebedrijven hun aanbod willen tonen, kunnen wij het mogelijk maken dat een bezoeker kan zoeken in het totale aanbod. Op de overzichtpagina kan de bezoeker vervolgens de resultaten bekijken. Deze worden getoond per bedrijf, type accommodatie (bijv. alle glampingtenten) of kenmerk (bijv. camping met zwembad). Een bezoeker kan vervolgens het aanbod verfijnen met behulp van filters.

UNIEK: Zoek & Boeken voor Tommy gebruikers

Maken alle bedrijven binnen het samenwerkingsverband gebruik van Tommy? Dan is het mogelijk om te zoeken, maar ook gelijk online te boeken. Ook hier kan de bezoeker uitgebreid zoeken, filteren, worden alternatieven geboden, prijzen en arrangementen en meer. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Lees meer over Zoek & Boek

Speciaal voor je gast: de VakantieApp

De VakantieApp is een absolute must-have voor recreatiebedrijven! In deze app kun je je gasten informeren over de faciliteiten op het park. Je kunt de app naar wens uitbreiden met de volgende opties:

  •  Broodjes bestellen
  •  Snacks bestellen
  •  Betaalmodule voor broodjes of snacks
  •  Animatieprogramma

Op dit moment is er nog geen overkoepelende app, enkel een app per park. Heb je interesse in één app voor alle parken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Goed om te weten, de VakantieApp wordt in de Applestore en Playstore aangemeld. Je hebt dus altijd je eigen app!

Lees meer over de VakantieApp

Online marketing voor samenwerkingsverbanden

Bij online marketing voor recreatiebedrijven staat de beleving centraal. Echter kan het aanbod per bedrijf verschillen en speelt de ligging per bedrijf ook een grote rol. Wij kunnen je daarbij helpen. Onze Zoek & Boek oplossing kan bedrijven groeperen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een pagina maken voor Campings met een zwembad en hier een selectie bedrijven tonen. Op deze manier kun je heel gericht marketing gaan bedrijven en het rendement van je website verhogen.

Wij kunnen je volledig ontzorgen als het gaan om social advertising, Google advertising, nieuwsbrieven en meer.

Lees meer over Online Marketing

Kansen en mogelijkheden

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Mosel Camping

Mosel Camping

Bezoek de website
GlampingTips

GlampingTips

Bezoek de website
Country Camp

Country Camp

Bezoek de website
Drenthe Campings

Drenthe Campings

Bezoek de website
GroepenZeeland

GroepenZeeland

Bezoek de website
Hoeve Vakanties

Hoeve Vakanties

Bezoek de website
Groepen Achterhoek

Groepen Achterhoek

Bezoek de website