Vacature stagiar online marketeer 

Ben jij die online marketeer die gaat voor het hoogste rendement? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Wij zoeken een enthousiaste stagiair die houdt van een uitdaging als het gaat om online marketing specifiek voor de recreatiebranche.

Als stagiair online marketeer werk je dagelijks voor onzerecreatie klanten om ervoor te zorgen dat zij zoveel mogelijk gasten krijgen. Je werkt samen in een jong, enthousiast en betrokkenmarketing team met uitsluitend specialisten met ieder een eigen vakgebied. De korte lijnen binnen TenZer en de informele relatie met de klant maken dat je snel kunt schakelen en resultaatgericht kunt samenwerken om je doel te behalen: meer rendement, reserveringen en contactmomenten.

Als stagiair online marketeer zorg je voor de implementatie, optimalisatie en rapportage van zoekmachine optimalisatie campagnes en e-mailcampagnes. Je doet voortdurend onderzoek naar de mogelijkheden op gebied van online marketing, maar ook de veranderingen binnen de recreatiebranche. Je denkt in oplossingen, werkt gestructureerd en nauwkeurig.

Over TenZer

Tenzer is de online specialist voor de recreatiebranche. Recreatieondernemers kunnen bij ons terecht voor een website, website optimalisatie,nieuwsbrievenmarketing of marketingadviezen. Bij ons draait alles om hetrendement van online marketing waarbij we de gast en de klant centraal stellen.

Jouw verantwoordelijkheden…

 • Het analyseren en verbeteren van (local search) posities in de zoekmachines;
 • Het schrijven van kwalitatieve SEO content in samenwerking met de copywriter op basis van zoekwoorden analyses en rapportages
 • Technische SEO verbeter voorstellen aandragen en implementeren
 • On page en off page activiteiten beheren, uitvoeren en verbeteren.
 • Analyseren en optimaliseren op gebied vangebruiksvriendelijkheid en conversie
 • Het verzorgen van de benodigde managementrapportages
 • Nauwe samenwerking met SEA-specialist en copywriter

Wij zoeken…

 • Een enthousiaste stagiair met passie voor onlinemarketing
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal, Duits en Engels is een pre
 • Je bent een echte teamplayer, zeer nauwkeurig,analytisch, communicatief vaardig en leergierig
 • Kennis en ervaring van Google tools is een pre
 • Ervaring met Joomla! en Wordpress is een pre
 • Je bent ambitieus en hebt geen 9 tot 5mentaliteit
 • Je hebt affiniteit met de recreatiebranche

Wij bieden…

 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste specialisten
 • Een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen endoorgroeien
 • Een transparante en informele bedrijfscultuur met korte lijnen
 • Passende stagevergoeding
 • Mogelijkheid tot dienstverband

Sollicitatieprocedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan direct contact op met Mariëlle van Slooten van TenZer. Stuur je sollicitatiebrief samen met jouw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat TenZer voor u kan betekenen

website ontwikkeling

Uw website is uw digitale entree

Ruim 95% van de mensen begint hun zoektocht naar een vakantie online. Uw website is hiermee uw digitale entree geworden.

TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelingen van websites waarbij de beleving op uw bedrijf tot uitdrukking komt op uw website. De vakantiepret begint immers al thuis!
Website optimalisatie

Website optimalisatie

Aangezien de zoektocht naar een vakantie online begint, is het van essentieel belang dat u niet alleen gevonden wordt op internet, maar ook wilt u dat uw bezoekers doen wat u graag wilt: reserveren!

TenZer kan uw (bestaande) website optimaliseren voor de zoekmachine met als doel het behalen van een hoger rendement. Meer bezoekers, meer contactmomenten en meer reserveringen.
5

Online marketing

Met een goed marketingplan kunt u veel tijd en kosten besparen. Wanneer u een duidelijke strategie hebt bepaald kunt u stapsgewijs invulling gaan geven aan de diverse marketingactiviteiten die u ook echt wat op gaan leveren.

TenZer kan u adviseren en (onderdelen van) de marketingactiviteiten uit handen nemen, zoals het schrijven van een nieuwsbrief.
5

Dé online recreatie oplossingen

TenZer biedt maatwerkoplossingen speciaal voor de recreatiebranche. Zo kunnen wij alle online reserveringssoftware volledig in huisstijl integreren in uw website. Maar ontdek ook onze nieuwe zoek & boek module.

Zoover recensies zijn belangrijk of u dit nu wilt of niet. De module van TenZer maakt het mogelijk om de recensies binnen uw site te tonen. Zo houdt u de bezoekers aan boord en kunnen ze na het lezen van de recensie direct online reserveren.

Referenties

referentie drenthe campings
referentie norgerberg
referentie camping diever1
referentie hof van renesse
referentie zwanemeer
referentie hondsrug
referentie rozenhof
referentie marinushoeve

Daarom TenZer

Online recreatie specialist

Onze websites worden letterlijk ontworpen voor en door recreatieondernemers. TenZer focust zich volledig op de recreatiebranche. Doordat alleen specialisten betrokken zijn bij het team van Tenzer, kunnen wij u optimaal adviseren.

Bewezen succes

TenZer is op verschillende gebieden succesvol. Door ons ontwikkelde en geoptimaliseerde websites behalen zeer goede resultaten. Wij wijten ons succes mede aan het goede contact met onze klanten. TenZer werkt namelijk niet voor u, maar met u.

Meer dan 20 jaar ervaring

TenZer heeft het beste uit twee werelden. Wij weten onze ervaring in de recreatiebranche namelijk perfect te combineren met onze kennis van het internet. Hierdoor kunnen wij ons niet alleen inleven in uw situatie, maar kunnen wij u ook optimaal adviseren.

jm

TenZer, een team met enkel specialisten

John en Mariëlle van Slooten zijn het gezicht van TenZer. Samen met een team aan externe specialisten zorgen wij dagelijks voor optimale service en kwaliteit. Wij vormen een hecht team met onze ontwerpers, tekstschrijvers & programmeurs en hebben alle kennis in huis om u volledig te ontzorgen.

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij niet alleen denken vanuit de ondernemer, maar vooral de gast centraal zetten. Of wij nu een website ontwikkelen, een website optimaliseren of andere online marketing activiteiten uitvoeren, van belang is dat uw potentiele gast reserveert of contact met u opneemt.

Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring binnen de recreatiebranche. Als dochter en schoonzoon van een recreatieondernemer weten wij als geen ander wat er leeft en speelt op een recreatiebedrijf. Deze kennis gebruiken wij om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

TenZer, dé online specialist voor de recreatiebranche