Haal meer uit uw website

Het hebben van een goede website is stap 1. Van belang is dat deze investering u ook wat op gaat leveren. Dat kan zijn een contactmoment, nieuwsbriefinschrijving of een reservering. Om dat te bereiken is het van groot belang om kwalitatief hoogwaardige bezoekers te krijgen op uw website. Dagelijks 10.000 bezoekers is een goed begin, maar als ze niet doen wat u wilt, dan levert het u onder de streep niets op.

Een betere vindbaarheid leidt tot meer bezoekers

Er zijn meerdere mogelijkheden om meer bezoekers naar uw website te trekken. TenZer kan uw website optimaliseren voor de zoekmachine. Door het inzetten van zoekmachine vriendelijke content kunt u Google en uw potentiële gast overtuigen. Dit proces vergt soms tijd, maar kan u veel bezoekers opleveren.

Wanneer u sneller resultaat wilt zien, kunnen wij ook een Google Adwords traject opstarten. Met een Google Adwords campagne adverteert u bij Google. Vooraf bepalen we samen met u wat het doel van de campagne is. Dat kan bijvoorbeeld een boeking zijn. Van belang is om vooraf te bepalen wat een boeking maximaal mag kosten. Zo kunnen wij berekenen wat een bezoeker mag kosten en welk budget haalbaar is.

Uw gastenbestand is goud waard

In de loop der jaren heeft u waardevolle data in handen gekregen: e-mailadressen van gasten en potentiële gasten. TenZer kan voor u een e-mailcampagne opzetten die u hoogwaardige bezoekers en reserveringen op gaat leveren. Iedereen kan een stukje tekst schrijven en een e-mail versturen. Maar het is de kunst om dat te schrijven wat de ontvanger ook wil lezen en wat ervoor zorgt dat hij of zij vervolgens uw website bezoekt. Of liever nog, direct een vakantie reserveert.

Samen staat u sterk

Er zijn vele online platformen die gratis of tegen betaling bezoekers of reserveringen kunnen genereren. Laat deze platformen deel uitmaken van uw online marketingstrategie en maak gebruik van het marketingbudget van een platform. TenZer kan u adviseren en begeleiden bij het selecteren en aanmelden.

Meten is weten met Google Analytics

Heeft u enig idee hoeveel bezoekers uw website bekijken en wat ze op uw website doen? TenZer maakt inzichtelijk hoeveel bezoekers u krijgt, welke pagina’s ze bekijken en wat uw website u daadwerkelijk oplevert. Aan de hand van deze analyse kunnen we stap voor de stap de website optimaliseren op gebied van vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement.

Wat TenZer voor u kan betekenen

website ontwikkeling

Uw website is uw digitale entree

Ruim 95% van de mensen begint hun zoektocht naar een vakantie online. Uw website is hiermee uw digitale entree geworden.

TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelingen van websites waarbij de beleving op uw bedrijf tot uitdrukking komt op uw website. De vakantiepret begint immers al thuis!
Website optimalisatie

Website optimalisatie

Aangezien de zoektocht naar een vakantie online begint, is het van essentieel belang dat u niet alleen gevonden wordt op internet, maar ook wilt u dat uw bezoekers doen wat u graag wilt: reserveren!

TenZer kan uw (bestaande) website optimaliseren voor de zoekmachine met als doel het behalen van een hoger rendement. Meer bezoekers, meer contactmomenten en meer reserveringen.
5

Online marketing

Met een goed marketingplan kunt u veel tijd en kosten besparen. Wanneer u een duidelijke strategie hebt bepaald kunt u stapsgewijs invulling gaan geven aan de diverse marketingactiviteiten die u ook echt wat op gaan leveren.

TenZer kan u adviseren en (onderdelen van) de marketingactiviteiten uit handen nemen, zoals het schrijven van een nieuwsbrief.
5

Dé online recreatie oplossingen

TenZer biedt maatwerkoplossingen speciaal voor de recreatiebranche. Zo kunnen wij alle online reserveringssoftware volledig in huisstijl integreren in uw website. Maar ontdek ook onze nieuwe zoek & boek module.

Zoover recensies zijn belangrijk of u dit nu wilt of niet. De module van TenZer maakt het mogelijk om de recensies binnen uw site te tonen. Zo houdt u de bezoekers aan boord en kunnen ze na het lezen van de recensie direct online reserveren.

Referenties

referentie drenthe campings
referentie norgerberg
referentie camping diever1
referentie hof van renesse
referentie zwanemeer
referentie hondsrug
referentie rozenhof
referentie marinushoeve

Daarom TenZer

Online recreatie specialist

Onze websites worden letterlijk ontworpen voor en door recreatieondernemers. TenZer focust zich volledig op de recreatiebranche. Doordat alleen specialisten betrokken zijn bij het team van Tenzer, kunnen wij u optimaal adviseren.

Bewezen succes

TenZer is op verschillende gebieden succesvol. Door ons ontwikkelde en geoptimaliseerde websites behalen zeer goede resultaten. Wij wijten ons succes mede aan het goede contact met onze klanten. TenZer werkt namelijk niet voor u, maar met u.

Meer dan 20 jaar ervaring

TenZer heeft het beste uit twee werelden. Wij weten onze ervaring in de recreatiebranche namelijk perfect te combineren met onze kennis van het internet. Hierdoor kunnen wij ons niet alleen inleven in uw situatie, maar kunnen wij u ook optimaal adviseren.

jm

TenZer, een team met enkel specialisten

John en Mariëlle van Slooten zijn het gezicht van TenZer. Samen met een team aan externe specialisten zorgen wij dagelijks voor optimale service en kwaliteit. Wij vormen een hecht team met onze ontwerpers, tekstschrijvers & programmeurs en hebben alle kennis in huis om u volledig te ontzorgen.

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij niet alleen denken vanuit de ondernemer, maar vooral de gast centraal zetten. Of wij nu een website ontwikkelen, een website optimaliseren of andere online marketing activiteiten uitvoeren, van belang is dat uw potentiele gast reserveert of contact met u opneemt.

Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring binnen de recreatiebranche. Als dochter en schoonzoon van een recreatieondernemer weten wij als geen ander wat er leeft en speelt op een recreatiebedrijf. Deze kennis gebruiken wij om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

TenZer, dé online specialist voor de recreatiebranche